Monday, October 10, 2011

Now where has it been? I mean the good old wild days, Became a bit too lame.

Mä luen paljon blogeja. Blogit on kivoja, mut silti suomalainen blogikulttuuri keskittyy näihin lifestyle- blogeihin, missä esitellään ruokaa ja Gina Tricot lumppuja (heh). Useimmat tälläset saattavat vielä kutsua itseään muotibloggaajaksi. Väärin. Suomesta löytyy, miten tän nyt sanois, "oikeita" muotibloggaajia todella vähän. Mun mielestä ne voi lähestulkoon laskee kahden käden sormilla. Tälläset trendsetterit on vielä suhkoht harvassa, vaikka muodin seuraaminen tässäkin maassa on jo yleistä ja trendeistä tiedetään paljon.
Ei kannata käsittää väärin ja luulla että varsinaisesti paheksuisin näitä, mutta mun mielestä suomalainen blogikulttuuri kaipais vähän kohennusta. Ketä kiinnostaa lukee kymmenestä eri blogista samasta, no esimerkiks jostain Gina Tricotin lumpusta. Missä on se ihmisten omaperäsyys? No, onneks on ulkomaalaisia blogeja tasottamassa tätä ikävää aukkoa.


Pari hyvää esimerkkiä suomalaisista muotiblogeista on esim. Auroran henkarit, tietenkin. Auroran tyyliä ei voi tarpeeks kehua.
Toinen hyvä esimerkki on Jyväskyläläisen Piretin Lainahöyhenissä. Se pelastaa mun ankeet ja sateiset syysillat. Ja luojan kiitos se palas taas tauon jälkeen bloggailun pariin.
Ainiin eikä pidä unohtaa Petraa!

Translate

I was just thinking about finnish blog culture and how lame it actually is. The "real" fashion blogs are very rare and I think it's very shameful. After all I think there are many very fashionable people walking on the streets. Hopefully things will change in the near future.

Digitalism - Pogo


PICS: Auroran henkarit/Lainahöyhenissä/You feelin it

No comments:

Post a Comment