Thursday, October 6, 2011

Patterns are not for everyone

Printit tekee asusta hauskan. Printit piristää. Printit voi myös v*tuttaa. Printit on ristiriitasia. Printit on iloisia. Printit aiheuttaa päänsärkyä ja pahoinvointia. Printeissä voi myös esiintyä koiria, jotka on tosi trendikkäitä, hah. Tai sitten hedelmiä ja vihanneksia!
Printtejä voi yhdistellä keskenään. On sallittua laittaa ruutua ja raitaa päälle samaan aikaan. Jos on rohkee, niin esimerkiks kahdella täysin erilaisella kukkakuviolla saa asusta raikkaan ja ennen kaikkea muodikkaan. Printit on se juttu. Ainakin ens kesänä. Miestenvaatteet ainakin näytti olevan yhtä printtiä. Givenchyn eksoottiset kukkakuviot teki muhun vaikutuksen. Päästävarpaisiin samaa printtiä. Joudun kyllä ikäväkseni ilmottaa, että muuten vaatteet oli aika lame..
Nyt kun tossa on jo tuhat kertaa mainittu sana printti, niin vois olla aika rauhottua.

Stella McCartney S/S11 - Givenchy S/S12 - Givenchy A/W11-12
Kuvioinnilla voi tuoda muuten niin pliisuihin vaatteisiin vähän särmää. Tosin musta jo vähän tuntuu, että suunnitelijat käyttää tätä kotelomekko + överiprintti kaavaa vähän turhan paljon, eikä enää pysty kehittämään mitään jännää. Mua henkilökohtasesti ärsyttää, kun porukka on alkanu jumiutua samoihin kaavoihin, ja tuntuu kun muotimaailmassa nyt hetkeen ei olis oikeestaan tapahtunukkaan mitään radikaalia. Pieniä tuulen väreitä on aina välillä, mutta loppujen lopuks ne ei nouse tarpeeks pinnalle. No aina voi toivoo, että muutoksia on luvassa.. joskus. Mieluiten heti. Jos realistisesti ajatellaan niin ehkä sitten lähitulevaisuudessa. Ei mulla muuta! Tää oli tämmöstä turhaa pohdiskelua vaan.

Translate

I just wanted to tell how fucked up the patterns can be! Patterns makes you smile. They give you headache. Patterns are very fashionable especially when you wear it like Givenchy does it. What I have to say? I love patterns.

No comments:

Post a Comment